Salutació des de l'alcaldia

El comerç ha estat tradicionalment no sols un element fonamental de l’economia sinó també de la cultura i de la cohesió social. El poble de Burjassot és un municipi fonamentalment dedicat al comerç de proximitat, al comerç que es caracteritza per ajudar, assessorar i mimar els ciutadans.


El portal del comerciant vol ser una eina activa d’ajuda als comerciants, per tal que puguen fer cada dia millor el seu treball i col•laborar així a tenir una societat millor atesa i més cohesionada. En l’era de la comunicació massiva i permanent, i de les teconologies digitals, aquest portal incorpora una sèrie de documents i serveis que poden ser molt útils per als emprenedors i per a tots aquells que tenen o volen tenir el comerç com la seua principal activitat econòmica. Volem que siga un portal dinàmic i en constant renovació, semrpe preparat per aportar les darreres informacions, ja siguen legals o d’altra classe, que puguen ajudar el comerç local.


Espere que l’instrument serà útil i que el comerç sabrà aprofitar-lo; naturalment tots els suggeriments que arriben seran atesos i valorats per tal de millorar cada dia el servei que ací s’ofereix. Amb un comerç pròsper, tindrem una ciutat també pròspera, espere doncs que aquest portal puga contribuir a millorar-lo.

Rafael García García
Alcalde president de l’Ajuntament de Burjassot

 

© 2015 - Ajuntament de Burjassot - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball