Què es

L'Agència AFIC és un servici que, integrat dins del Servici de Promoció Econòmica de Cemef, S.L.U., ajuda a dinamitzar l'activitat comercial del municipi a través de la prestació de servicis a les Pimes locals i millorar l'accés a l'ocupació per mitjà de la creació de noves iniciatives empresarials. Este Servici té com a principal objectiu reunir els servicis empresarials de Burjassot en un únic espai físic, i integrar totes aquelles activitats que guarden relació amb l'assessorament empresarial i la creació de noves activitats econòmiques.

Es tracta d'una ferramenta per a empresaris i emprenedors que aglutinarà la pràctica totalitat de servicis necessaris per a la materialització d'un projecte empresarial. L'estratègia de treball és de continuïtat amb les actuacions que es desenrotllen durant els últims anys, però fent més insistència en el desenrotllament de servicis electrònics y/o aplicacions d'efecte demostratiu de caràcter sectorial, dirigits als autònoms i autònomes i a les associacions que els aglutinen, en les que el desenrotllament dels mateixos siga susceptible d'exercir un efecte tractor destinat a la incorporació dels autónomos/as a la Societat de la Informació.

Pel que, si tens un comerç a Burjassot i estes interessat a rebre les notes informatives o que les dades apareguen en la web com una forma de donar a conéixer el teu establiment, no els dubtes crida al 963160250 o envia les teues dades al correu empresas@cemef.es.

 

 

© 2015 - Ajuntament de Burjassot - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball