Actualitat Notícies

La Casa de Cultura va acollir la passada setmana la clausura del curs d'Expert Universitari en Responsabilitat Social Empresarial

Divendres passat la Casa de Cultura de Burjassot va acollir la clausura del curs d'Expert Universitari en Responsabilitat Social. El curs va finalitzar després de *nueves mesos de durada i dirigit als tècnics de comerç i la xarxa d'Agències per al Foment de la Innovació Comercial (*AFIC) i de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL). El curs ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, des de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la participació de Florida Universitària i *Felidarity, empresa social que involucra a treballadors i clients en accions solidàries.
La Casa de Cultura va acollir la passada setmana la clausura del curs d'Expert Universitari en Responsabilitat Social Empresarial

Divendres passat la Casa de Cultura de Burjassot va acollir la clausura del curs d'Expert Universitari en Responsabilitat Social. El curs va finalitzar després de *nueves mesos de durada i dirigit als tècnics de comerç i la xarxa d'Agències per al Foment de la Innovació Comercial (*AFIC) i de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL).
El curs ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, des de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la participació de Florida Universitària i *Felidarity, empresa social que involucra a treballadors i clients en accions solidàries.
Durant la primera part del matí es van exposar els treballs final de curs de l'alumnat l'eix principal del qual va ser la Responsabilitat Social vista des de diferents àmbits i especialitats com el cooperativisme, les subvencions a autònoms, la igualtat de gènere i el desenvolupament local de diversos municipis de la Comunitat que han participat.
Posteriorment, la jornada va comptar amb les ponències d'una banda del Director General Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern de la Generalitat Valenciana, Josep Ochoa Monzó i de Federico *Buyolo García, Director General de Cooperació i Solidaritat que van intervenir sobre el paper de l'Administració Pública per al foment d'un desenvolupament local sostenible.
Per a finalitzar l'acte, el lliurament de Diplomes va comptar amb la participació de *Roc Senent, Regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Burjassot que va dedicar unes paraules d'ànim als futurs desenvolupadors de la responsabilitat social. El Director General de Comerç i Consum de la GVA també va animar a l'alumnat a seguir treballant la línia del desenvolupament sostenible, la directora de Fundació Florida Ana Company va ser l'encarregada de repartir els diplomes i va motivar a seguir estudiant i formant-se en una matèria tan necessària en aquests temps i animant Emili *Altur, Vicepresident de la Diputació de València i Regidor de Governació de l'Ajuntament de Burjassot, va tancar l'acte.

© 2015 - Ajuntament de Burjassot - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball