Actividades comerciales

Buscar en el título y en las etiquetas:

Tipo de actividad o evento:
9A FERIA DE COMERCIO Y GASTRONOMIA DE BURJASSOT

26-09-2014 al 28-09-2014

Burjassot celebra la IX Fira de Comerç i Gastronomia 16/09/2014 | Redacción La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Burjassot, a través de CEMEF SLU, junt amb l'Associació de Comerços i Servicis del municipi, ja ho tenen tot preparat per a la IX Fira de Comerç i Gastronomia que reunirà en un dels pulmons verds del poble, el Parc La Granja, a més de 40 comerços i quasi mitja dotzena d'establiments d'hostaleria que, novament, han apostat per aquesta iniciativa de foment del comerç i la restauració locals. L'esdeveniment tindrà lloc els pròxims dies 26, 27 i 28 de setembre. En aquesta nova edició, el comerç de Burjassot tornarà a eixir al carrer a mostrar els seus productes, a donar-se a conèixer a la ciutadania i a mostrar que es tracta d'un comerç viu i a la disposició de tots els veïns i visitants del municipi. Enguany, s'inclou com una de les novetats, la possibilitat que tots els veïns i visitants a aquesta fira, podran comprar amb PESSETES. Tant els venedors com els hostalers, acceptaran aquesta moneda com a forma de pagament en l'adquisició dels seus productes, novetat que ha tingut una gran acollida entre tots els participants de la fira. Una altra de les novetats és, sens dubte, la participació aquesta edició dels venedors del mercat municipal de Burjassot, que no han volgut perdre's aquesta activitat per promocionar els seus productes de qualitat. Tal com han assenyalat des de CEMEF, l'objectiu de la celebració de la Fira, per a la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Emili Altur, “és que els comerços, venedors del mercat municipal i hostalers mostren a tots els veïns i les veïnes de Burjassot que no cal eixir del municipi per realitzar les seues compres o gaudir del seu temps d'oci”. La inauguració de la Fira tindrà lloc dissabte que ve, 27 de setembre, a les 12 del matí, amb la presència d'autoritats locals. Durant tota la fira, tindran lloc diferents activitats lúdiques i musicals. A més, els comerços hostalers participants oferiran als veïns del municipi un esmorzar popular, en el qual durant tots els dies de la Fira la segona beguda serà gratuïta.

#CEMEF  #BURJASSOT  #FERIA  #FIRA  #COMERCIO  #COMERÇ 

Más información

FIRA DE COMERÇ DE BURJASSOT

25-09-2015 al 27-09-2015

Los comerciantes de Burjassot vuelven al parque de la Granja para presentar sus productos y servicios. En esta ocasión será el especial 25 Aniversario. La feria se realizará los días 25,26 y 27 de septiembre.

#FIRA  #COMERÇ  #BURJASSOT  #CEMEF  #COMERCIO 

Más información

I FERIA OUTLET DE BURJASSOT

11-11-2017 al 11-11-2017

I FERIA OUTLET DE BURJASSOT

La Asociación de Comercio, Empresaris de Burjassot y AHORA Burjassot con la colaboración de CEMEF, organizan el 11 de Noviembre su I Fira Outlet de Burjassot.

#FIRA  #FERIA  #OUTLET  #BURJASSOT  #OFERTAS  #CEMEF 

Más información

VIII FERIA DE COMERCIO Y GASTRONOMÍA DE BURJASSOT

28-09-2013 al 30-09-2013

El Ayuntamiento de Burjassot, a través de CEMEF SLU junto con la Asociación de Comercios y Servicios de Burjassot, están preparando para los próximos 28, 29 y 30 de Septiembre su VIII FERIA DE COMERCIO. Un año más, tras el éxito de ediciones anteriores, el Parque de la Granja reunirá a más de 40 comercios y casi media docena de establecimientos de hostelería que, nuevamente, han apostado por esta iniciativa de fomento del comercio y restauración locales. El objetivo de la celebración de la Feria, para la Concejalía de Promoción Económica, es que los comercios y hosteleros muestren a todos los vecinos y vecinas de Burjassot que no es necesario salir del municipio para realizar sus compras o disfrutar de su tiempo de ocio. El sábado a las 12.00 horas tendrá lugar la inauguración de la Feria con diferentes actividades lúdicas y musicales. La hostelería participante en la Feria, ofrece a los vecinos y vecinas de Burjassot, un "almuerzo popular", en el que durante todos los días de la Feria la segunda bebida será gratuita. Durante toda la Feria habrán diferente actuaciones y animación comercial. También durante este año los más pequeños serán los protagonistas con diferentes actividades y talleres para ellos. Este año como novedad, la empresa pública del Ayuntamiento de Burjassot, CEMEF S.L.U., tendrá su propio Stand, para informar a los vecinos de los servios que la empresa municipal ofrece.

#FIRA  #COMERÇ  #GASTRONOMIA  #BURJASSOT 

Más información

  • 1
© 2015 - Ajuntament de Burjassot - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo